Torsk med grillede knuste kartofler
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 bk Glyngøre fish'n'grill torskefisk med citronmarinade og knust grøn peber
- 1 bdt frisk brøndkarse
- 600 g små kartofler
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
- Blandede friske krydderurter
- 4 stk pitabrød
Sådan gør du
- Tilbered torsken som anvist på pakken og anret med frisk brøndkarse.
- Kog kartoflerne i 8-10 minutter i letsaltet vand. Giv kartoflerne et let pres med håndfladen eller bunden af et glas. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber.
- Læg kartoflerne i en aluform, som placeres på den varme grill. Grill og vend kartoflerne til de er gyldne og sprøde.
- Krydr de grillede knuste kartofler med den overskydende olie fra torsken.
- Server retten med en stor håndfuld blandede krydderurter og grillede pitabrød.