Spicy Tacos
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds. Glyngøre Tun med smag af chili
- 12 tacoskaller
- 1 crisp-salathoved
- 1 avocado
- 12 sherrytomater
- 150 g majs
- 8 spsk. creme fraiche 18%
- 8 spsk. tacosauce
- Jalapenos efter behov
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tunen drænes for overskydende olie i en si.
- Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200 grader i 3-4 minutter.
- Salaten skylles tørres og rives i mindre stykker. Avocadoen pilles, stenen fjernes og den skæres i tern. Tomaterne skylles og skæres i mindre tern. Majskernerne drænes i en si.
- Tacoskallerne fyldes skiftevis med grønt, tun, creme fraiche og tacosauce. Krydres med salt og peber.
- Serveres og nydes straks herefter.