Spicy Tacos

Ret: Aftensmad
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Tun med smag af chili
  • 12 tacoskaller
  • 1 crisp-salathoved
  • 1 avocado
  • 12 sherrytomater
  • 150 g majs
  • 8 spsk. creme fraiche 18%
  • 8 spsk. tacosauce
  • Jalapenos efter behov
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tunen drænes for overskydende olie i en si.
  • Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200 grader i 3-4 minutter. 
  • Salaten skylles tørres og rives i mindre stykker. Avocadoen pilles, stenen fjernes og den skæres i tern. Tomaterne skylles og skæres i mindre tern. Majskernerne drænes i en si. 
  • Tacoskallerne fyldes skiftevis med grønt, tun, creme fraiche og tacosauce. Krydres med salt og peber. 
  • Serveres og nydes straks herefter.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!