Sol over Glyngøre
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 3 ds. kippers i vand
- 3 skiver groft rugbrød
- 4 æggeblommer
- Grøn krølsalat
- 1 stk. rødløg
- 1 bundt radiser
- Purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kippers tages forsigtigt ud af dåsen og drænes. Et godt tip til at få dem ud hele og flotte er at trække dåsen lidt ud i begge sider, så kanten giver sig lidt.
- Rist rugbrødet og skær hver skive ud i 4 lige store stænger. Læg 3 rugbrødsstænger i en trekant på hver tallerken med en halv kippers på hver.
- Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker og fordel den rundt om på tallerkenen – også i midten, så der bliver en lille rede, hvor æggeblommen placeres. Pynt med rødløgsringe, skiver af radise, fintsnittet purløg og krydr med salt og peber.