Sol over Glyngøre

Ret: Frokost, Salat
Keyword: Kippers
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 3 ds. kippers i vand
  • 3 skiver groft rugbrød
  • 4 æggeblommer
  • Grøn krølsalat
  • 1 stk. rødløg
  • 1 bundt radiser
  • Purløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kippers tages forsigtigt ud af dåsen og drænes. Et godt tip til at få dem ud hele og flotte er at trække dåsen lidt ud i begge sider, så kanten giver sig lidt.
  • Rist rugbrødet og skær hver skive ud i 4 lige store stænger. Læg 3 rugbrødsstænger i en trekant på hver tallerken med en halv kippers på hver.
  • Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker og fordel den rundt om på tallerkenen – også i midten, så der bliver en lille rede, hvor æggeblommen placeres. Pynt med rødløgsringe, skiver af radise, fintsnittet purløg og krydr med salt og peber.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!