Orientalsk bulgursalat med skindstegt laks

Ret: Aftensmad
Keyword: Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 stk. Glyngøre lakseportioner
  • 500 g frisk fettuccine
  • 4 spsk. basilikumpesto
  • 250 g brune champignon
  • 250 g frisk spinat
  • Olivenolie
  • 1 stk. citron
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Varm en pande op med olivenolie. Læg laksestykkerne med skindsiden nedad først. Læg gerne en tallerken over laksestykkerne, så skindet holdes nede mod panden. Steg ved lidt under højeste varme i 4-5 minutter, vend derefter laksestykkerne og steg færdig ved middel varme yderligere 4-5 minutter.
  • Kog fettuccine som anvist på pakken, dræn for vand og vend med pesto.
  • Skyl, rens og tør champignon og spinat. Skær champignon i mindre stykker og rist dem på en stor pande i olivenolie. Når svampene er gyldenristede tilsættes spinaten og vendes med rundt på panden, indtil den er blød og blank.
  • Server skindstegt laks med pestopasta, ristede svampe med spinat og en skive frisk citron.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!