Orientalsk bulgursalat med skindstegt laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 stk. Glyngøre lakseportioner
- 500 g frisk fettuccine
- 4 spsk. basilikumpesto
- 250 g brune champignon
- 250 g frisk spinat
- Olivenolie
- 1 stk. citron
- Salt/peber
Sådan gør du
- Varm en pande op med olivenolie. Læg laksestykkerne med skindsiden nedad først. Læg gerne en tallerken over laksestykkerne, så skindet holdes nede mod panden. Steg ved lidt under højeste varme i 4-5 minutter, vend derefter laksestykkerne og steg færdig ved middel varme yderligere 4-5 minutter.
- Kog fettuccine som anvist på pakken, dræn for vand og vend med pesto.
- Skyl, rens og tør champignon og spinat. Skær champignon i mindre stykker og rist dem på en stor pande i olivenolie. Når svampene er gyldenristede tilsættes spinaten og vendes med rundt på panden, indtil den er blød og blank.
- Server skindstegt laks med pestopasta, ristede svampe med spinat og en skive frisk citron.