Orientalsk bulgursalat med skindstegt laks

Ret: Aftensmad
Keyword: Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 stk. Glyngøre Færøske lakseportioner
  • 3 dl bulgur
  • 5 dl letsaltet vand
  • 1/2 agurk
  • 20 stk. små cherrytomater i forskellige farver
  • 125 g sugarsnaps
  • Bredbladet persille
  • Dild
  • Olivenolie
  • 1 stk. citron
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Kog bulgur i letsaltet vand i 12 minutter ved svag varme. Tag gryden af varmen, rør i bulguren og lad trække under låg yderligere 10 minutter.
  • Skær agurk, cherrytomater og sugarsnaps ud i grove stykker og bland med den afkølede bulgur, grofthakket persille og dild, samt peber, lidt olivenolie og saft fra en halv citron.
  • Varm en pande op med olivenolie. Læg laksestykkerne med skindsiden nedad først. Læg gerne en tallerken over laksestykkerne, så skindet holdes nede mod panden. Steg ved middelhøj varme i 4-5 minutter, vend derefter laksestykkerne og steg færdig ved middel varme yderligere 4-5 minutter.
  • Server bulgursalaten med sprødstegt laks, lidt ekstra krydderurter og citron.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!