Salat med bagt hokaido og laksefrikadeller
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 600 g Glyngøre Laksefars
- 1 stk. lille hokaido
- 1 spsk. sojasauce
- 1 spsk. akaciehonning
- 1 stk. stort romaine-salathoved
- Dild
- Bredbladet persille
- Græskarkerner
- Olivenolie
- Smør
- Salt og peber
- Tørret chili
- 1/2 stk. citron
Sådan gør du
- Hokaidoen halveres, indmaden fjernes, skallen skæres af og den spiselige del skæres ud i både.
- Bådene lægges i en pose med sojasauce, akaciehonning, olivenolie, salt og peber. Det vendes godt.
- Lægges på en bageplade på bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.
- Laksefarsen formes til 12 fiskefrikadeller og steges på panden ved middel varme, i en blanding af smør og olivenolie.
- Salaten skylles, tørres og snittes i strimler.
- Dild og bredbladet persille plukkes groft.
- Server laksefrikadellerne med romainesalat toppet med de lune hokaido-skiver, dild, bredbladet persille og græskarkerner.