Røget ørredroulade med rygeostcreme
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 400 g røget ørred
- 200 g rygeost
- 200 g creme fraiche 38%
- Salt og peber
- Purløg
- 200 g rucolasalat
- Frisk brøndkarse
Sådan gør du
- Læg husholdningsfilm ud på køkkenbordet. Fordel skiver af røget ørred på et rektangulært område svarende til ca. 30 cm i bredden og 20 cm i højden - ca. samme størrelse som et A4-ark.
- Rør rygeost, creme fraiche, salt, peber og masser af finthakket purløg sammen.
- Fordel rygeostcremen på ørred, og rul rouladen stramt sammen.
- Lad rouladen sætte sig på køl, mindst 30 minutter, men meget gerne længere.
- Skyl og tør rucolasalat og fordel på tallerkener.
- Tag rouladen ud og skær den i 2-3 cm tykke skiver. Det kan være svært, så brug gerne en skarp kniv med stort blad og skyl den under rindende vand mellem hver skive, der skæres.
- Anret med rouladeskiverne på rucolasalat toppet med masser af frisk brøndkarse.