Ovnbagt torskeloins med serranoskinke og spinat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 450 g torskeloins
- 4 skiver serranoskinke
- 200 g spinat
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg fintsnittet i skiver
- Salt
- Peber
- 1 stk flutes eller lign.
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Pak torskeloins ind i serranoskinke, som bages i ovnen i 12-15 minutter.
- Varm lidt olivenolie op på en pande.
- Steg de fintsnittede skiver af hvidløg af i den varme olivenolie.
- Skyl spinaten grundigt og sauter i den varme olie, indtil spinaten falder sammen. Vend rundt nogle gange og hold spinaten varm til servering.
- Skær flutes i tykke skiver og pensl med olivenolie.
- Rist brødskiverne på en varm grillpande inden servering.