Laksetern med nudler
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 250 g ægnudler
- 400 g Glyngøre Laks i tern
- 1 spsk olie
- 2 friske, rensede, finthakkede chili
- 1 cm frisk, finthakket ingefær
- 3 fed finthakkede hvidløg
- 2 dl hønsebouillon
- 2 spsk soja
- 2 tsk sesamfrø
- 2 spsk sherry
- 1 tsk sukker
- 16 cherrytomater (i halve)
- 5 finthakkede forårsløg
Sådan gør du
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn dem i en sigte og skyl med koldt vand.
- Brun Glyngøre Laks i tern på en meget varm pande med olie. Tag laksen af panden.
- Steg nu chili, ingefær og hvidløg 1 min. eller til hvidløget har taget lidt farve.
- Tilsæt bouillon og de øvrige ingredienser og giv det et opkog.
- Vend nudlerne i og kog videre i 1 min. Vend laksen i og kog endnu 1 min. Server straks, gerne med en grøn salat.
- TIP: Du kan bruge marsalavin eller en tør hvidvin i stedet for sherry.