Lakseburger med avocadocreme og syltede rødløg
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 350 g Glyngøre Hakket Laks
- 4 burgerboller
- 2 avocado
- 3 spsk cremefraiche 18 %
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- 4 rødløg
- 1 dl eddike
- 1 dl sukker
- 100 g salatblade
- 500 g rodfrugtfritter
- Groft salt
- Sort peber
Sådan gør du
- Skær rødløg i tynde strimler. Kog eddike og sukker op, tilsæt salt og peber og de strimlede rødløg. Læg låg på gryden og lad dem trække i en times tid, inden de skal anvendes.
- Bag rodfrugtfritterne i ovnen til de er gyldne og sprøde.
- Blend avocadoerne med cremefraiche, hvidløg, citronsaft, salt og peber.
- Form 4 bøffer af laksekødet, krydr med salt og peber og steg bøfferne på en varm pande i cirka 2 minutter på hver side. Lad laksebøfferne hvile i 2 minutter inden servering.
- Lun burgerbollerne og læg salatblade, avocadocreme, laksebøffer og de syltede rødløg i burgerne. Server med rodfrugtfritter og evt. lidt avocadocreme som dip.