Fish’n’ready laks med perlebyg, butternutsquash og fetabroccoli

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 bk Glyngøre fish'n'ready laks med perlebyg og butternutsquash
  • 2 bdt broccoli
  • 200 g feta el. salatost i blok
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 stenovnsbagte pitabrød

Sådan gør du

  • Tilbered fish'n'ready retten, som anvist på pakken.
  • Sæt en gryde over med letsaltet vand, som bringes til kogepunktet. Skyl og skær broccoli ud i mindre buketter, som dampes under låg i to minutter.
  • Dræn broccoli og smuldr feta henover. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
  • Varm pitabrødene, som serveres i mindre trekanter med fetabroccoli til færdigretten.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!