Karrysuppe med mørksejfilet
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 450 g mørksejfilet
- 1 spsk madraskarry
- 2 fed hvidløg
- olivenolie
- 4 dl hønsebouillon
- 1 dl fiskefond Oscar flydende
- 1 dl kokosmælk
- 2 stk gulerødder
- ½ bdt forårsløg
- 1 stk grøn chili finthakket
- 1 håndfuld dild, purløg og persille friskhakket
- ½ stk citron saften heraf
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Opvarm lidt olivenolie i en gryde. Svits karry og knust hvidløg heri i nogle minutter.
- Tilsæt hønsebouillon og fiskefond og kog op.
- Hæld kokosmælken i. Lad suppen koge indtil den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Evt. karry.
- Skær grøntsagerne i grove stykker og bland dem sammen med finthakket chili. Tilsæt grøntsagerne i suppen og kog til "al dente".
- Skær mørksejfileterne i passende stykker og læg dem forsigtigt i den varme suppe og tilbered heri.
- Server evt. suppen i gryden eller i portionstallerkener. Pynt med friskhakket dild, purløg og persille.