Grillet torsk med asparges-cæsarsalat
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 800 g torskefilet
- 25 g smør
- Salt og peber
- 1 hjertesalat
- 1 bundt hvide asparges
- 1 bundt grønne aparges
- 2 spsk rapsolie
- 50 g brødcroutoner
- 0,5 dl høvlet parmasan
- 0,5 dl cæsar salatdressing
- Brøndkarse til pynt
Sådan gør du
- Læg torskefileter i en alubakke. Fordel smørret på fileterne, krydr med salt og peber og grill ved middel varme i ca. 10 min. Lad trække i 5 min. inden servering.
- Knæk enderne af både hvide og grønne asparges. Skræl de hvide. Pensl alle asparges m olie, krydr med salt og peber og grill dem i ca. 4-5 min. ved høj varme.
- Læg hele blade af vasket, tørret hjertesalat i bunden af et stort fad. Anret grillede asparges på salaten, dryp med dressing og pynt med parmesanflager, brøndkarse og croutoner. Servér med den grillede torsk og et lækkert brød.