Grillet torsk med asparges-cæsarsalat

 

Ret: Aftensmad
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 25 g smør
  • Salt og peber
  • 1 hjertesalat
  • 1 bundt hvide asparges
  • 1 bundt grønne aparges
  • 2 spsk rapsolie
  • 50 g brødcroutoner
  • 0,5 dl høvlet parmasan
  • 0,5 dl cæsar salatdressing
  • Brøndkarse til pynt

Sådan gør du

  • Læg torskefileter i en alubakke. Fordel smørret på fileterne, krydr med salt og peber og grill ved middel varme i ca. 10 min. Lad trække i 5 min. inden servering.
  • Knæk enderne af både hvide og grønne asparges. Skræl de hvide. Pensl alle asparges m olie, krydr med salt og peber og grill dem i ca. 4-5 min. ved høj varme.
  • Læg hele blade af vasket, tørret hjertesalat i bunden af et stort fad. Anret grillede asparges på salaten, dryp med dressing og pynt med parmesanflager, brøndkarse og croutoner. Servér med den grillede torsk og et lækkert brød.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!