Fish’n’ready mørksej med belugalinser, haricots verts og italian sidesalat

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: mørksej
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 bk Glyngøre fish'n'ready mørksej med belugalinser og haricots verts
  • 1 crisp salat
  • 100 g rucola salat
  • 1 stor gulerod
  • 100 g cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 citron
  • Salt og peber
  • 4 skiver daggammelt brød

Sådan gør du

  • Tilbered fish'n'ready retten, som anvist på pakken.
  • Skyl, rens og tør salatingredienserne, som skæres ud i passende stykker og blandes.
  • Dryp salaten med olivenolie og friskpresset citronsaft. Krydr med salt og peber.
  • Dryp eller pensl brødskiverne med olivenolie, som ristes i ovn, brødrister eller toaster indtil de er gyldne og sprøde.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!