Fish’n’ready mørksej med belugalinser, haricots verts og italian sidesalat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 bk Glyngøre fish'n'ready mørksej med belugalinser og haricots verts
- 1 crisp salat
- 100 g rucola salat
- 1 stor gulerod
- 100 g cherrytomater
- 1/2 agurk
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 citron
- Salt og peber
- 4 skiver daggammelt brød
Sådan gør du
- Tilbered fish'n'ready retten, som anvist på pakken.
- Skyl, rens og tør salatingredienserne, som skæres ud i passende stykker og blandes.
- Dryp salaten med olivenolie og friskpresset citronsaft. Krydr med salt og peber.
- Dryp eller pensl brødskiverne med olivenolie, som ristes i ovn, brødrister eller toaster indtil de er gyldne og sprøde.