Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 8 stk marinerede sildebidder
- 4 stk æg hårdkogte
- 1 bk karse
Rødbedecreme
- 1,5 dl creme fraiche 38 %
- 1,5 dl fintskårne tern af syltet rødbede
- Havsalt
Sådan gør du
- Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand.
- Pil og halver æggene.
- Fjern æggeblommerne, som smuldres.
- Rør creme fraichen med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.
- Anret de halve æg med rødbedecreme, sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.
- TIP:
- Hvidvin går særdeles fint til sild. Vælg en Riesling med lidt syre og lidt sødme, som er skabt til sild.