Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 dåser tun i vand
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. skyr
- 1 tsk. sød fransk sennep
- 3 stk. forårsløg
- 0,5 stk. peberfrugt
- 1 tsk. røget paprika
Sådan gør du
- Dræn tunen.
- Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen.
- Tilsæt finthakkede forårsløg, peberfrugt og paprika.
- Vend tunen i og smag til med citronskal, saft, salt og peber.
- Lad det gerne trække en halv time før servering.
- Anret brødet med salatblade og en halv avocado. Top tunsalaten med friskskårne urter.
TIP!
Man kan sagtens undlade enten mayonnaise eller skyr og blot bruge en af delene i større mængde. Hvis du ønsker at tilføje flere grøntsager, kan du supplere med majs eller ærter. Tunsalaten går også godt som fyld i pitabrød.