Bagt torsk i sennep-honning sauce med vilde ris
Denne ret stammer fra den islandske ø, Heimaey. Her spises der masser af frisk torsk hver dag og retten er velegnet til både store og små.
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
Sennep-Honning sauce
- 4 stk. Glyngøre torskefilet (2 x 225 g)
- 0,5 l. piskefløde
- 2 stk. skalotteløg, finthakkede
- 1 spsk. sennep, grov
- 1 spsk flydende honning
- Salt og peber
Vilde ris
- 300 g vilde ris
- 1 dåse majs
- 1 stk. gul peber, i små tern
- 1 stk. grøn squash, i små tern
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Tænd ovnen på 200°C. Læg torskefileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
- Pisk fløde, sennep, honning, løg, salt og peber sammen i en skål. Hæld saucen over torskefileterne og sæt fadet i den forvarmede ovn. Bages i 20-25 minutter.
- Vend de kogte ris med majs, squash og peberfrugt og server som tilbehør til den bagte torsk.
- Tip: Majs, squash og peber kan lægges i det ovnfaste fad og bages sammen med torsken.