Paneret sejrygfilet med bagte rødder og coleslaw
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 10 stk. Glyngøre MSC sej rygfilet med økologisk panering
- 650 g rødbeder skrællet og skåret i stave
- 650 g gulerødder skrællet og skåret i stave
- 650 g pastinak renset, skyllet og skåret i stave
- 650 g persillerødder renset, skyllet og skåret i stave
- Olivenolie
- Salt og peber
- 500 g gulerødder i tynde strimler
- 500 g porrer i tynde strimler
Dressing
- 2 spsk. mayonnaise
- 2-3 spsk. creme fraiche 38 %
- 2-4 tsk. dijonsennep
- Citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tilbered fisken direkte fra frost i 30 minutter ved 180°C i en varmluftsovn. Forvarm en ovn til 225°C.
- Vend grøntsagsstavene i olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.
- Bag grøntsagsstavene i 25-30 minutter. Vend et par gange under tilberedningen.
- Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Vend de tynde strimler af porrer og gulerødder i dressingen.