Paneret sejrygfilet med bagte rødder og coleslaw

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 10 stk. Glyngøre MSC sej rygfilet med økologisk panering
  • 650 g rødbeder skrællet og skåret i stave
  • 650 g gulerødder skrællet og skåret i stave
  • 650 g pastinak renset, skyllet og skåret i stave
  • 650 g persillerødder renset, skyllet og skåret i stave
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 500 g gulerødder i tynde strimler
  • 500 g porrer i tynde strimler

Dressing

  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2-3 spsk. creme fraiche 38 %
  • 2-4 tsk. dijonsennep
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tilbered fisken direkte fra frost i 30 minutter ved 180°C i en varmluftsovn. Forvarm en ovn til 225°C.
  • Vend grøntsagsstavene i olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.
  • Bag grøntsagsstavene i 25-30 minutter. Vend et par gange under tilberedningen.
  • Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Vend de tynde strimler af porrer og gulerødder i dressingen. 

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!