Torsk med grillede knuste kartofler

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Grill, torsk
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk Glyngøre fish'n'grill torskefisk med citronmarinade og knust grøn peber
  • 1 bdt frisk brøndkarse
  • 600 g små kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Blandede friske krydderurter
  • 4 stk pitabrød

Sådan gør du

  • Tilbered torsken som anvist på pakken og anret med frisk brøndkarse.
  • Kog kartoflerne i 8-10 minutter i letsaltet vand. Giv kartoflerne et let pres med håndfladen eller bunden af et glas. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber.
  • Læg kartoflerne i en aluform, som placeres på den varme grill. Grill og vend kartoflerne til de er gyldne og sprøde.
  • Krydr de grillede knuste kartofler med den overskydende olie fra torsken.
  • Server retten med en stor håndfuld blandede krydderurter og grillede pitabrød.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!