Grøntsagsrøsti med cremede stenbiderrogn

Ret: Forret, Snack
Keyword: Fersk fisk
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

Cremede stenbiderrogn

  • 200 g Glyngøre stenbiderrogn
  • 2 rødløg
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 18%
  • Frisk dild
  • 1 citron
  • Salt og peber

Grøntsagsrøsti

  • 1 stor kartoffel
  • 1 gulerod
  • 1 rødløg
  • 50 g spinat
  • 2 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 20 g smør

Sådan gør du

  • Skær det ene rødløg ud i ultrafine tern og bland ternene med stenbiderrogn (gem lidt til topping), mayonnaise, cremefraiche, finthakket dild og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
  • Skyl kartoffel og gulerod og riv på et groft rivejern ned i en sigte. Riv rødløget med, salt det hele let og lad stå et par minutter. Pres derefter så meget overskydende væske som muligt ud af grøntsagsblandingen.
  • Skyl, tør og hak spinaten groft.
  • Bland spinat, æg og hvedemel i grøntsagsblandingen og rør godt rundt.
  • Smelt smørret på en pande og steg 8 røsti ved middel varme i 3-5 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
  • Server de lune røsti med cremede stenbiderrogn, frisk dild, evt. lidt frisk spinat, frikskværnet sort peber, et par citronbåde og top med friske stenbiderrogn.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!