Grøntsagsrøsti med cremede stenbiderrogn
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
Cremede stenbiderrogn
- 200 g Glyngøre stenbiderrogn
- 2 rødløg
- 2 spsk mayonnaise
- 2 spsk cremefraiche 18%
- Frisk dild
- 1 citron
- Salt og peber
Grøntsagsrøsti
- 1 stor kartoffel
- 1 gulerod
- 1 rødløg
- 50 g spinat
- 2 æg
- 1 dl hvedemel
- 20 g smør
Sådan gør du
- Skær det ene rødløg ud i ultrafine tern og bland ternene med stenbiderrogn (gem lidt til topping), mayonnaise, cremefraiche, finthakket dild og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
- Skyl kartoffel og gulerod og riv på et groft rivejern ned i en sigte. Riv rødløget med, salt det hele let og lad stå et par minutter. Pres derefter så meget overskydende væske som muligt ud af grøntsagsblandingen.
- Skyl, tør og hak spinaten groft.
- Bland spinat, æg og hvedemel i grøntsagsblandingen og rør godt rundt.
- Smelt smørret på en pande og steg 8 røsti ved middel varme i 3-5 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
- Server de lune røsti med cremede stenbiderrogn, frisk dild, evt. lidt frisk spinat, frikskværnet sort peber, et par citronbåde og top med friske stenbiderrogn.