Åben sandwich med fiskefrikadelle på avocado
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 stk. Glyngøre pandestegte fiskefrikadeller
- 4 skiver groft landbrød
- 25 g smør
- 4 spsk mayonnaise
- ½ crispsalat
- 2 stk. avocado
- 1/4 agurk
- 1 gulerod
- ½ bdt. kruspersille
- ½ citron
- 1 spsk olivenolie
- Groft salt
- Sort peber
Sådan gør du
- Fiskefrikadellerne varmes i en bradepande i ovnen i 10-15 minutter ved 140-150 grader.
- Brødskiverne smøres let med smør på begge sider og steges gyldne ved middel varme på en pande.
- Crispsalaten skylles, tørres og rives i mindre stykker. Avocadoerne deles, skæres ud i tynde skiver og dryppes med saft fra en halv citron.
- Guleroden skrælles, hvorefter der skrælles videre med en tyndskræller, så der laves fine tynde bånd. Det samme gentages med den kvarte agurk. Strimlerne blandes med kruspersille, citronsaft, dryp af olivenolie, salt og peber.
- Anret den åbne sandwich med mayonnaise på det stegte brød, herefter crispsalat, avocadoskiver, halverede lune fiskefrikadeller og de marinerede gulerods- og agurkebånd på toppen.