Grov tunsalat med avocado
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 1000 g Glyngøre Skipjack tun i vand
- 3 flutes
- Olivenolie
- 10 spsk. creme fraiche 18%
- 10 spsk. mayonnaise
- Salt
- Peber
- 300 g sugarsnaps
- 5 stk. avocado
- 3 bundt brøndkarse
Sådan gør du
- Tun drænes for vand i en si.
- Flute skæres ud i fine skiver, som dryppes med olivenolie og bages sprøde i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter.
- Creme fraiche og mayonnaise røres sammen og smages til med salt og peber.
- Sugarsnaps skylles og snittes på langs. Avocado pilles, stenen fjernes og skæres ud i tern.
- Tun, dressing, sugarsnaps og avocado vendes forsigtigt sammen, toppes med frisk brøndkarse og serveres med de sprøde brødskiver.