Bruschetta med røget laks og Skagenssalat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 store skiver landbrød
- Olivenolie
- Salt og peber
- Lidt blade crisp-salat
- 200 g Glyngøre røget laks
- 250 g Sønderjyske Fristelser Skagenssalat
- 100 g Vores rejer
- Friske urter, eks. dild, kørvel, persille og karse
Sådan gør du
- Landbrødet pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og ristes i ovnen ved 200°C i 7-8 minutter. Herefter skæres skiverne på skrå i to mindre stykker.
- Crisp-salaten skylles, tørres, rives i mindre stykker og fordeles på brødet.
- Lakseskiverne fordeles ligeledes på brødstykkerne, ovenpå salaten.
- Herefter toppes der med Skagenssalat, drænede rejer og friske urter.