Hot spinatsalat med fiskefrikadeller
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 600 g Glyngøre Fiskefars
- 4 stk. røde snackpeber
- 1 bk. cherrytomater
- 1 ds./brik kikærter i saltlage
- 200 g spinat
- Ærteskud
- Olivenolie
- Smør
- Salt og peber
- Tørret chili
- 1/2 stk. citron
Sådan gør du
- Snackpebrene skylles, halveres, renses for det hvide indmad og kerner, vendes i olivenolie og lægges på en bageplade med bagepapir sammen med cherrytomaterne. Krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
- Fiskefarsen formes til 12 fiskefrikadeller og steges på panden ved middel varme, i en blanding af smør og olivenolie.
- Kikærterne drænes og ristes på panden i olivenolie med salt, peber og tørret chili efter behov.
- Spinaten skylles og tørres grundigt.
- Server fiskefrikadellerne sammen med salat af den friske spinat med lune snackpebre, tomater og kikærter samt lidt friskpresset citronsaft og ærteskud på toppen.