Marinerede sild på kartoffelkompot med tre slags løg

Glyngøre marinerede sild på kartoffelkompot med tre slags løg
Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Kryddersild
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 4 stk marinerede sildefileter
  • 2 stk rødløg
  • 0,5 dl eddike
  • 0,5 dl sukker
  • 1 tsk havsalt
  • 2 stk laurbærblade
  • 5 stk sorte peberkorn
  • 2 stk bagekartofler
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk piskefløde
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 4 stk skalotteløg
  • Lidt hvedemel
  • Neutral olie
  • 4 skiver rugbrød
  • 8 stk hjertesalatblade
  • 1 stk skalotteløg i fine skiver
  • 1 håndfuld brøndkarse

Sådan gør du

  • Skær rødløg i både.
  • Varm eddike, sukker, havsalt, laurbærblade og peberkorn op i en gryde, indtil sukkeret er opløst.
  • Hæld blandingen over rødløgene.
  • Skræl og skær kartoflerne i tern. Skyl og kog møre i cirka 12 minutter.
  • Mos kartoffelternene med smør og fløde. Smag til med salt og peber.
  • Tilbered de ristede løg (se tip).
  • Smør rugbrød med afkølet krtoffelkompot, læg rugbrødsskiven på hjertesalatblade og top med sild, tre slags løg og brøndkarse.

TIP:

  • Ristede løg: Skær skalotteløgene i fine skiver og vend dem grundigt i hvedemel.
    Ryst skiverne fri for en del af melet i en sigte.
    Opvarm en neutral olie f.eks. vindruekerneolie i en gryde og steg løgringene gyldne.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!