Kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 stk kryddersildefileter
- 2 dl piskefløde
- 1 brev fintrevet peberrod (40 g)
- Havsalt
- Sukker
- 4 skiver rugbrød
- 8 stk hjertesalatblade
- 2 stk rødløg i fine skiver
- 4 stk æg pocherede
- 1 bdt purløg finthakket
Sådan gør du
- Pisk fløden og smag den til med fintrevet peberrod, havsalt og sukker.
- Anret hjertesalatbladene og sildefileter på rugbrødsskiverne. Top med rødløg og pocherede æg.
- Server flødepeberroden i små skåle ved siden af.
- Pynt det pocherede æg og flødepeberroden med finthakket purløg.
TIP:
- Pochér et æg ad gangen. Kog vand op med lidt eddike og salt.
- Lav en hvirvel med et piskeris og læg ægget ned i midten, når hvirvlen aftager.
- Skru ned for varmen, pochér i 3-4 minutter (afhængig af æggets størrelse) og tag det færdige æg op med en hulske.