Sild Mimose med grønne asparges
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 12 stk karrybidder
- 20 stk grønne asparges
- Koldpresset rapsolie
- Havsalt
- 4 stk hårdkogte æggeblommer smuldres
- 1 stk citron skåret i både
- 1 lille håndfuld brøndkarse
- 4 spsk rogn - her stenbiderrogn
Tilbehør:
- Surdejsbrød
Sådan gør du
- Vrik aspargesene - og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenderne til.
- Kog vand op med et skvæt rapsolie og lidt havsalt.
- Kom aspargesene i vandet og kog op i cirka 1 minut.
- Tag aspargesene op og læg dem til afkøling på et klæde.
- Anret aspargesene med karrybidder, smuldret æggeblomme, rogn, brøndkarse og citronbåde.
INFO:
- Mimose er en gul blomst. I den gastronomiske verden kalder man findelt hårdkogt æggeblomme, der drysses ud over en ret for mimose.